0733 513 353 / 0768 987 377

Reparatie turbo

Intretinerea si exploatarea necorespunzatoare a motorului duce adeseori la defectarea partiala sau totala a turbosuflantei. Trebuie stiut faptul ca o turbosuflanta este in esenta un compresor de aer actionat de gazele de esapament. Aceasta asigura motorului un volum mai mare de aer astfel incat arderea combustibilului sa fie cat mai completa. In concluzie, o turbosuflanta defecta afecteaza in mod direct functionarea normala a motorului.

Disfunctionalitatea turbosuflantei are repercursiuni semnificative asupra motorului. Aceasta va face ca motorul sa piarda din putere si sa aiba un consum ridicat de ulei. In cele mai multe cazuri motorul va elimina fum albastru si va avea o functionare tumultuoasa. Foarte important de stiut e ca aceste simptome pot avea si alte cauze ce exclud disfunctionalitatea turbosuflantei. Pentru aceasta se recomanda intotdeauna opinia unui specialist!

Turbosuflanta are rolul de a creste debitul de oxigen necesar procesului de ardere, rezultand astfel o performanta mai mare a motorului. Ca si principiu de functionare, turbosuflanta foloseste gazele arse eliminate din motor in timpul evacuarii. Acestea pun in miscare rotorul turbina, care la randul sau va pune in miscare rotorul compresor, fortand astfel in cilindrii motorului, aerul aspirat din atmosfera. In acest fel in camera de ardere se va afla o cantitate mai mare de oxigen ceea ce permite si o cantitate mai mare de combustibil injectat. Datorita volumului mare de oxigen asigurat de turbosuflanta, in camera de ardere, combustibilul va avea o ardere cat mai completa crescand astfel puterea motorului.

Turbosuflanta este compusa din urmatoarele elemente:

. Galeria de admisie a turbosuflantei        
. Bucsi sau rulmenti (journal bearng)
. Corpul turbosuflantei                                  
. Lagar axial
. Inel de stopare (snap ring)                        
. Roata compresor (compressor&wheel)
. Purtatorul de segment (flinger sleeve)    
. Placa inferioara (back plate)
. Galeria de evacuare a turbosuflantei      
. Supapa vacumatica (actuator)
. Segment de etansare (evacuare)            
. Geometria variabila
. Axul turbosuflantei (shaft&wheel)

 

   

Defectiunea oricarui element din sistemul turbosuflantei poate duce la pierderea de putere a motorului si a unui consum mai sporit de carburant. O alta cauza a pierderii din putere a motorului poate fi si o defectiune a sistemului de injectie.
  

Ce oferim?

 
– servicii calitative oferite de atelierul nostru pentru reparatii turbosuflante
– echilibrare de tip VSR, 250.000 rotatii/minut
– piese de schimb originale pentru o functionare durabila
– turbosuflante reconditionate la preturi avantajoase
– servicii de calitate si certificate de echilibrare
– distribuim si reparam turbosuflante Garrett, KK, Mitsubishi, Holset, Schwitzer la nivel local si national
  

Avantajele reconditionarii unei turbosuflante:

 
– avand in vedere ca in procesul de reconditionare al turbosuflantei se inlocuieste toata partea functionala, in mod automat obtineti un pret mai avantajos decat in cazul achizitionarii unei turbosuflante noi cu aceleasi caracteristici de functionare
– beneficiati de un certificat de garantie pentru 12 luni fara limita de km, la fel ca si in cazul turbosuflantelor noi pe original.

  

Preturi:

 
– reparatie turbosuflante Garrett, incepand de la 119 €
– reparatie turbosuflante KKK, incepand de la 139 €
– reparatie turbosuflante IHI, Toyota, Mitsubishi, incepand de la 159 €
– reparatie turbosuflante de utilaje, incepand de la 179 €
kituri de reparatie, incepand de la 50 €
  

Pentru clientii din afara Bucurestiului, cu ajutorul firmelor de curierat rapid, oferim posibilitatea de a trimite turbosuflanta la sediul nostru in 24 ore.
Clientii care doresc sa se ocupe singuri de reparatia turbosuflantei pot achizitiona de la noi urmatoarele piese: cartridge (chra) turbo, kit de reparatie turbo, ax turbo, compresor turbo, corp turbo, supapa de vacum turbo.

Puteti vizita magazinul nostru pentru a comanda online sau ne puteti apela la numerele de telefon aflate in pagina de contact.

harta ro Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita-Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras-Severin
Cluj
Constanta
Covasna
Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt
Olt
Prahova
Salaj
Satu Mare
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Tulcea
Vaslui
Valcea
Vrancea

Reconditionam turbosuflante la nivel national